Nurgul Ješilčaj dubokim dekolteom razljutila vernike

V. N.

04. 07. 2015. u 12:15

Нургул Јешилчај дубоким деколтеом разљутила верникe

Nurgul Ješilčaj

Turska glumica našla se na meti konzervativnih obožavalaca, nakon što je na "Instagramu" postavila fotografiju na kojoj je u prvom planu dekolte, a u pozadini džamija

TURSKA Monika Beluči, kako tamošnji mediji nazivaju poznatu glumicu Nurgul Ješilčaj (39), našla se na meti konzervativnih obožavalaca, nakon što je nedavno na "Instagramu" postavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njen zavodljivi dekolte. Daleko od toga da su Turci gadljivi na golotinju lepe zvezde sapunice "Ljubav i kazna", koje su se nagledali na provokativnim slikama modnih magazina, već im je zasmetalo to što se u kadru našla i džamija. Verni sledbenici Alaha su glumičin bujni dekolte, puštenu razbarušenu kosu i naočare za sunce doživeli kao nepoštovanje njihovog boga.

Sporna fotografija, koju uprkos negativnim komentarima Nurgul nije skinula sa društvene mreže, nastala je prilikom predaha od snimanja serije "Paramparčad". Sa kolegama, među kojima je bio Erkan Petekaja, sišla je do Bosfora kako bi se osvežila uz rakijicu i opustila uz miris mora i poj galebova. Tada ni slutila nije da će ovaj "selfi" razgneviti konzervativce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)