Video: Pogledate spot posvećen teniserima Srbije

V. N.

četvrtak, 26. 02. 2015. u 22:20

Видео: Погледате спот посвећен тенисерима Србије
Premijera spota "Naši teniseri" Paje, Vicka i "Masterblastersa", koji je nastao sa željom da se pruži podrška najboljim teniserima i teniserkama Srbije na predstojećim takičenjima

U BEOGRADSKOM "Master blaster" kafeu u četvrtak je premijerno prikazan spot "Naši teniseri", posvećen najboljim teniserima i teniserkama Srbije, sa željom da im pruži podršku na predstojećem takmičenjima. Na tekst bubnjara "Riblje čorbe" Miroslava Milatovića Vicka, muziku je komponovao i aranžman uradio Vladan Vučković Paja, gitarista benda Zdravka Čolića i Kikijevih "Pilota", a odsvirali su je i otpevali "Masterblastersi", učenici škole za rok i pop muziku "Master blaster".

Teniski savez Srbije podržao je ovaj projekat i ustupio video-zapise sa teniskih mečeva reprezentacije Srbije u Dejvis i Fed kupovima.

- Pesmu smo uradili čistog srca i od srca - rekao nam je Vučković. - Menadžer Teniskog saveza Srbije Čedomir Šoškić, koji je takođe bio na promociji, najbolje je opisao ovu pesmu, rečima da naši teniseri sada imaju dodatnu motivaciju da igraju za Srbiju, jer imaju istinske navijače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije