HOR "Šara", koji je pri Kulturnom centru "Čukarica" osnovala pevačica Dragica Radosavljević Cakana, pevaće himne Srbije i Hrvatske na Dejvis kupu u Kraljevu, na meču između teniskih reprezentacija ovih dveju zemalja, od 6. do 8. marta.

- Pripala nam je velika čast, zahvaljujući selektoru teniske reprezentacije Srbije Bogdanu Obradoviću - rekla je za naš list Cakana. - Hor se uveliko priprema za događaj i već smo imali nekoliko koncerata na Čukarici. U kulturnom centru zadužena sam za muzička dešavanja, za ono što najbolje znam i volim da radim - tradicionalnu pesmu. Tamo provodim slobodno vreme, kojeg s godinama, imam sve više. Planiram da osnujem dečji hor, za mališane od osam do 13 godina. Već smo imali nekoliko audicija.

Paralelno sa aktivnostima u KC Čukarica, Cakana snima i nekoliko novih pesama.

- Objaviću album sa četiri pesme i singlovima koje je publika već čula, poput numere "Kao bog si lep" - ističe Cakana. - Tu će biti i pesma "Ljubav", kao i kompozicija "Beli anđele" Dragana Nikolića, autora pesme "Hej, dragi, dragi". "Beli anđeo" je u duhu tradicionalne kosovske muzike i mnogo očekujem od nje.