Dragan Nikolić u bolnici

Novosti online

petak, 17. 10. 2014. u 09:16

Драган Николић у болници
Poznati glumac Dragan Nikolić primljen je u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom
Poznati glumac Dragan Nikolić primljen je u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.

Nikolić je proveo nekoliko dana na hirurgiji Kliničkog centra u Beogradu, a dodatne analize pokazaće da li mu je potrebna operacija.

Glumac, koji je pre par godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za taj beogradske medije je rekao da je njegovo zdravstveno stanje "privatna stvar". Njegova supruga, slavna glumica Milena Dravić, spustila je novinarima slušalicu kada su je pitali za zdravlje popularnog glumca.

Neki mediji navode da je Nikolić već nekoliko dana u bolnici na ispitivanjima zbog problema sa debelim crevom.

(Blic, Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Beograđanka

17.10.2014. 13:21

Pametna zena! Sta se koga tice sta je Draganu Nikocu, ili bilo kojoj poznatoj licnosti, pa i vas novinara koji trazite senzacije umesto da se bavite pravim, kritickim, istrazivackim novinarstvom! Nisu svi Novak pa da prodaju svoju privatnost na najdegutantniji nacin! Ne sme covek da otvori novine, e- ili prave, a da ga ne polijete trivijalnostima.

VERANADALJUBAV

17.10.2014. 14:31

ako je Dragan stvarno bolestan, od srca mu želim brzo ozdravljanje, a od čega boluje, to je samo njegova stvar I niko nebi trebalo da zabada nos I pravi cirkusijadu od toga. Dragane, sve najlepše od srca

Srba

17.10.2014. 15:45

Da su je pitali o Putinu, Vucicu, Kostunici,... ne bi spustila slusalicu. A i on bi se javio da malo pljucne.

dragan

17.10.2014. 18:43

mom imenjaku draganu želim brz oporavak i povratak na glumačku scenu i dao bih mu jedan savet a to je da prestane da bude lenj i neuredan neka se brija svaki drugi treći dan to nije tako teško sa tom bradom je mnogo ružan i stariji u licu za najmanje petnaest godina