Emir Hadžihafizbegović: Nikakvu sliku nemam pred sobom, osim tunela i mraka

Novostionline

sreda, 15. 10. 2014. u 19:53

Емир Хаџихафизбеговић: Никакву слику немам пред собом, осим тунела и мрака
Glumcac Hadžihafizbegović progovorio je o teškoj saobraćajnoj nesreći
Glumcac Hadžihafizbegović progovorio je za portal sbplus o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala šezdesettrogodišnja žena iz Zagreba, dok su dve osobe teže povređene.

Nakon što je hitno operisan, Emir Hadžihafizbegović juče je premešten na dalje lečenje u Slavonski Brod. Prema pisanju portala, Emir je potpuno skrhkan zbog svega, a li je ipak kratko dao svoju prvu izjavu nakon tragedije.

- Pre svega, izvinjavam se zbog nerazgovetnosti. Rekli su mi da je uzrok tome postoperativni šok. Pre nego što bilo šta kažem, želim da izjavim saučešće porodici gospođe Anice Kuduz. Glavna misao koja se vrti u mojoj glavi je da je to nešto što me je jako ptreslo, ali ja na žalost nemam nikakvu sliku ispred sebe, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol porodice koja je izgubila jednog svog člana – izjavio je Emir.


- Želim da se zahvalim i svima koji su se javili mojoj porodici i meni otkako sam bio u mogućnosti da ih čujem i posebno želim da se zahvalim svim doktorima i medicinskom osoblju, kako u Novoj Gradiški, tako i ovde u Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema meni. Želem da dodam da generalni osećaj koji vlada mojoj psihom jeste beskrajna potreba da se sretnem sa osobom Kuduz i drugo da se u celosti rasvetle okolnosti pod kojim se nesreća dogodila – rekao je glumac tihim glasom.

Juče se oglasila i supruga Aida, koja je rekla da njenoj porodici kaznenu prijavu protiv Emira niko nije dostavio, ali je i zamolila da se njenom suprugu za sada ne postavljaju pitanja o situaciji koja je prethodila nesreći.

- On leži, spava. Celu noć je bio nemiran i nije mogao da se smiri. Molim sve koje dolaze u posetu da ne spominju kako je došlo do nesreće, jer kada krene da priča o tome, on jeca i plače. Pokušavam da mu stabilizujem stanje – rekla je supruga za Dnevni avaz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

nikola

16.10.2014. 01:16

Zbog neskrivenje mrznje koju si stalno pokazivao prema Srbskom narodu reci cu ti jednom rijecju sta znaci taj tunel i mrak. -ZATVOR-.

kale

16.10.2014. 09:36

Hvali hvali hvali hrvateeeee, eeeee. Pa će ti dati bolju ćeliju, emireeeeee, eeeee.

drLaki

16.10.2014. 10:14

Svi ti koji izazovu takve nesrece, kao i razni direktori uhapseni za kradju se ne secaju nicega ili se onesvescuju. Kako im ne pada mrak kada dobijaju platu, dok piju u kafani ili dok kradu?

mraka

16.10.2014. 12:38

Pronadjite ga na youtube kako pljuje po Srbima.Nije vrijedan ni tacke u novinama a ne clanka o njemu.Vrca bog EMIRE.

Возач

16.10.2014. 12:46

Не могу да верујем какве коментаре остављате! Пре свега, колико сам схватио, то је била последица низа несрећних околности. Главни кривац је онај који је оборио светлосну сигнализацију и побегао. Ово је сваком возачу могло да се деси. На ауто путу сви као поштују брзину?! Зато не причајте глупости и молите Бога да ви не будете у тој ситуацији.