VODITELjKA Snežana Dakić je nakon nedavnog razvoda sa bizismenom Vladimirom Mikićem, svoju sreću pronašla u novoj ljubavi sa izvesnim Aleksandrom, fudbalskim menadžerom iz Novog Sada.

Snežana i Aleksandar su se upoznali preko dugogodišnje prijateljice, i već po prvom susretu su pronašli zajednički jezik i veoma brzo uplovili u ljubavnu vezu - piše “Alo”.

- Nakon što je saznala da je muž vara, Snežana nekoliko meseci nije mogla da pređe preko toga. Izlazila je samo sa drugaricama i u potpunosti se posvetila svojoj ćerki Lauri. Jednom prilikom sedela je sa svojom prijateljicom i tada im se pridružio Aleksandar, a jedno drugom su se odmah svideli. U početku su se samo čuli i dopisivali, a nedavno su i uplovili u ljubavnu vezu - započinje priču izvor blizak voditeljki, i dodaje:

- Snežani se veoma dopalo što je Aleksandar vrlo pažljiv i razume je u svakom smislu. Uz njega je prestala da razmišlja o bivšem suprugu i mnogo joj je zabavno kada provode vreme zajedno. Ne smeta joj ni to što je on šest godina mlađi od nje. Kako je on iz Novog Sada najčešće se viđaju u Beogradu, a ponekad i ona ode u prestonicu Vojvodine. Mnogo im je lepo zajedno, ali oni ne žele da se o tome zna, pa svoju ljubav kriju od javnosti. Za njihov odnos znaju samo najbliži prijatelji, kojima oni u potpunosti veruju - rekao je izvor blizak Snežani.

Na ovu informaciju, Snežana je samo kratko odgovorila:

- Nemam dečka, i to je sve što želim da kažem na tu temu.