Cane „Partibrejkers“: Traži se omot za „Sirotinjsko carstvo“

G. ĆIROVIĆ

13. 08. 2014. u 08:00

Dugo očekivani novi studijski album "Partibrejkersa" pod nazivom "Sirotinjsko carstvo" još nije ugledao svetlost dana, ali su u bendu zadovoljni

DUGO očekivani novi studijski album "Partibrejkersa" pod nazivom "Sirotinjsko carstvo" još nije ugledao svetlost dana, ali su svi u bendu prezadovoljni urađenim poslom.

- Snimili smo ploču do jaja! Možda je malo ružno što hvalimo sami sebe, ali smo stvarno snimili odličan album. I publika dobro prihvata nove pesme, naročito naslovnu numeru. U ovim godinama, i posle toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu koji će, nadam se, uskoro biti objavljen - rekao je za naš list Zoran Kostić Cane, pevač, tekstopisac i vođa "Partibrejkersa".

Za idejno rešenje omota albuma "Žurkolomci" su raspisali i konkurs, ali kako Cane ističe, bar zasad, nisu zadovoljni pristiglim idejama.

- Mnogi su ovim novim tehnološkim "munjama" pokušali da naprave, kao, neko idejno rešenje, ali to nije upalilo - objašnjava Cane. - Očigledno je da ljudi ne znaju kako da nas predstave, nedostaje tu mašte i kreativnosti. Možda je suviše jak naziv "Sirotinjsko carstvo", ne znam. Na omot može da se stavi i kontejner pun svinjskih glava, ali to nije to. Na kraju ćemo, verovatno, kao i obično napraviti i izabrati najlošiji omot.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije