Cakana: Uskrs prvodim na Kosovu

S. D.

petak, 18. 04. 2014. u 09:40

Цакана: Ускрс прводим на Косову
Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana će veliki hrišćanski praznik Uskrs proslaviti sa porodicom u Leposaviću

PEVAČICA narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana će veliki hrišćanski praznik Uskrs proslaviti sa porodicom u Leposaviću. Društvo u zavičaju, osim supruga Nebojše, praviće joj ćerka Marija i unici Uroš, Dunja i Mirko, koji žive u Rumuniji.

- Radujem se što ćemo ponovo biti na okupu i zajedno proslaviti Uskrs - rekla nam je Cakana. - Našem dolasku mnogo će se obradovati moja majka koja tamo živi. Jedva čekam da sa unucima farbam i ukrašavam uskršnja jaja, jer je to za njih pravo uživanje, ali i meni pričinjava zadovoljstvo.

Cakana će u maju otputovati na kraći odmor u London, gde na jesen planira da održi nastup. Po povratku iz Engleske, ide u Skoplje kako bi snimila nekoliko pesama na makedonskom jeziku, u saradnji sa tamošnjim autorima.

Folk pevačica se nedavno ošišala na kratko i kaže da nije mogla da pretpostavi da će posle nje mnoge pevačice učiniti isto:

-Vidim da je kratka kosa postala trend na estradi. Posle mene su se ošišale Seka Aleksić, Romana Panić i Dara Bubamara.

Komentari (5)

lola

18.04.2014. 16:15

njeno je vec odavno proslo...kakva je to pevacica kad niko nezna nijednu njenu pesmu...

kralj

19.04.2014. 06:36

samo idi,svakako si niko i nista u srbiji...samo se pitam ko ce tebe angazovati za neki nastup...ja te nebih zvao ni u humaniyarne svrhe...bas bezveze...i nevracaj se s kosova...nemas potrebe...

Mili

19.04.2014. 09:04

Vazno je da se ona prva osisala i kako kaze videle i ostale estradne zvezde od nje.