JOVANA Alibabić nije se pojavila danas na zakazanom ročištu u Podgorici. Ovo je bilo prvo ročište u njihovoj brakorazvodnoj parnici a oboje su pozvani na sud krajem prošlog meseca.

Iako je ranije izajvila da je već u Podgorici, sa advokatom, kao i da jedva čeka da se sve završi kako bi ponovo bila slobodna žena, nije se pojavila u zakazano vreme,niti je poslala svog pravnog zastupnika.

Danijel je izajvio da je on morao da se pojavi obzirom da je pokrenuo postupak , posle teških optužbi koje je Jovana iznela o njemu u medijima.

Njih dvoje nisu u kontaktu od decembra prošle godine, kada se Jovana iselila iz zajedničkog stana,. Tada je medijima poslala otvoreno pismo u kojem je crnogorskog pevača, optužila za nasilje u porodici. i napisala da je homoseksualac.

Da podsetimo, Jovana i Danijel su se upoznali u rijaliti programu ,,Farma 4” . Na farmi u Lisoviću bilo je to velika ljubav, branjena oštrim rečima od Stanije i Filipa. Posle šest meseci zabavljanja, septembra prošle godine, su se venčali.