Ispovest ćerke Miše Kovača: Otac me je spasio iz pakla droge!

Novosti online

14. 02. 2014. u 17:18

Ivana Kovač (33), ćerka hrvatskog pevača Miše Kovača, u intervjuu za “Jutarnji list” je ispričala da se jedva “skinula” sa droge

Ivana Kovač (33), ćerka hrvatskog pevača Miše Kovača, u intervjuu za “Jutarnji list” je ispričala da se jedva “skinula” sa droge, kao i da se iz narkomanskog pakla nikada ne bi izvukla da nije bilo njenog oca!

Pevačica koja je od malih nogu nastupala sa Mišom, objašnjava da je počela da koristi narkotike 1999. kada je Kovač pokušao da izvrši samoubistvo. Prva je reegovala njena majka Anita koja je primetila da sa Ivanom nešto nije u redu, a zatim su se angažovali i Mišo i njegova sadašnja supruga Lidija. Pevač je ćerku odveo u bolnicu, a zatim naterao da ode u komunu na Čiovu.

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan – kratko kaže Ivana koja je u komuni provela dve godine.

Uprkos pravilima komune da štićenici s roditeljima mogu komunicirati samo dva puta godišnje, Mišo je svaki dan zvao telefonom i raspitivao se za nju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

?!?!?!

15.02.2014. 02:44

Господе Боже... Шта ли је следеће - вероватно "исповест" сестре од тетке поштара куме звезде конгоанске минималистичко - експерименталне музичке сцене, маестра Мбундундлеа Зкунонгоа???