VEST o poseti Fransoa Olanda SAD sudeći po francuskim medijima daleko je u senci gotovo skandalozne tvrdnje koje je izneo radio Evropa 1. Oni su preneli izjavu fotografa i novinara Paskala Rostana, koji tvrdi kako su predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama i pevačica Bijonse u vezi!

Kako piše britanski Dejli mejl, Paskal je izjavio kako će Vašington post objaviti vest o navodnoj zaljubljenosti koja će da šokira svet, što su preneli francuski mediji. U međuvremenu je to iz američkih novina demantovano, uz komentar da oni takve članke ne objavljuju.

Rostan je rekao kako se na fotografijama Prvog para SAD jasno vidi da su se udaljili. Fotograf koji je otkrio aferu Fransoa Olanda sa glumicom Žuli Žaje, svojevremeno je slično govorio i za Olanda. Navodno se na fotografijama predsednika Francuske sa Valeri Trijelvele jasno videlo da se nešto dešava.

Ipak, posle svega, Rostan je rekao kako se samo šalio.

Inače, nedavno su mediji preneli vest o još jednoj aferi bivšeg predsednika SAD. U pitanju je veza Bila Klintona i glumice Elizabet Harli, za koju se ispostavilo da je izmišljena.