Neno Belan 1. decembra u Centu Sava

Novosti online

ponedeljak, 28. 10. 2013. u 12:05

Нено Белан 1. децембра у Центу Сава
Neno Belan i Fiumensi nastupiće 1. decembra u Centru Sava u 20 časova. Cene ulaznica su 1.700 i 2.000 dinara

Neno Belan i Fiumensi nastupiće 1. decembra u Centru Sava u 20 časova. Cene ulaznica su 1.700 i 2.000 dinara.

Posebno pripremljenim unplugged koncertima, sa nizom gostiju, oni oduševljavaju publiku gde god da nastupe, tvrde organiyatori koncerta.

Kao jedan od vodećih domaćih kantautora, iza kojeg je veliko iskustvona sceni, Neno Belan sa Fiumensima i gostima na koncertima, "sipa" hitove u novim aranžmanima i time iz pesme u pesmu podiže atmosferu.

Belan koncerte otvara pesmom "Dani ljubavi" uz pratnju basiste Olje Dešića, a sa svakom sledećom pesmom na pozornici im se jedan po jedan pridružuju i ostali članovi Fiumensa, Vedran Križan i Leo Rumora, zatim članovi proširenog benda i muzički gosti koji će za ovakve koncerte dodatno pojačati bend. Na pozornici se, upravom unplugged okruženju, izmenjuju brojni gitaristi, udaraljkaši, violinisti.

Klapa Kampanel peva sa Nenom pesme "Srce od leda", "Divojka sa juga", "Galeb" i "Oceani ljubavi".

Za koncert u Sava Centru Belan će dovesti ženski gudački kvartet iz Zagreba, a specijalno iznenađenje biće gosti iz Srbije.

Belan brojnim je hitovima već odavno opravdano zaslužio svoje mesto u vrhu regionalne scene, ali to mu ne smeta da na ovim unplugged koncertima, ponovo sa jednakim žarom otapa "srca od leda", stvara "rock galamu", "priča o ljubavi".

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestimaEventima po ceni od 1.700 i 2.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije