TV anegdota: Eva Ras

T. L.

01. 03. 2013. u 10:48

ТВ анегдота: Ева Рас
Kada je Siniša Pavić pisao scenario za seriju "Stižu dolari", glumica se nadala da će neku ulogu dodeliti njoj
GLUMICA Eva Ras ne krije da s njom nije lako sarađivati. Saradnici i prijatelji znaju da je osetljiva, pa se retko ko "usudi" da se u toku snimanja našali na njen račun. To je jedan od razloga zbog kojih, kaže, nije sklona anegdotama.

- Drugi razlog je taj što sam zaljubljena u svoj posao, pa ne dopuštam da me bilo šta pomeri. Na temu - anegdota, ipak se prisetim jedne situacije koja nije baš svakidašnja - kaže Eva, uvodeći nas u priču.

Kada je Siniša Pavić pisao scenario za seriju "Stižu dolari", glumica se nadala da će neku ulogu dodeliti njoj.

- Siniša i ja smo prijatelji i uvek smo lepo sarađivali, pa sam verovala da će se to desiti i na ovom projektu. On mi je, međutim, rekao da koliko god da se trudio, nije mogao da me pronađe ni u jednom liku. Toliko sam želela da me bude tu, da sam rešila da se ne pomirim sa Sinišinom odlukom. Rekla sam mu: "Dokle god se snimanje serije ne završi, neću da verujem da u njoj neću igrati" - priča glumica.

Eva je zato svakog dana prolazila pored Pavićeve kuće, verujući da će on tako osetiti energiju koju mu šalje.

- Da budem iskrena, svojom željom sam mu mađijala, bajala, nadajući se da će ga to podstaći i inspirisati. I uspela sam - Siniša je smislio ulogu za mene i oboje smo na kraju bili zadovoljni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

nbeograd

01.03.2013. 12:18

posle onog sramnog ucesca na "Farmi", ova osoba mi se smucila. do tada mi je bila simpaticna i draga. pokazala se kao vrlo bahata, vulgarna, sebicna starica.