Neno Belan & Fiumens predstavljaju novi projekat o ljubavnom i seksualnom vaspitanju i to uz pratnju akustičnih instrumenata. Beogradska publika može da ih očekuje krajem aprila u Sava centru.

Tročasovna predstava-koncert se sastoji od njihovih najpopularnijih pesama od "Dugo toplo ljeto" do pesama sa poslednjeg izdanja. Omiljen od strane svih generacija, Neno Belan i Fiumensi potvrdili su svoj status koncertne atrakcije, te su za ovu godinu posebno pripremili koncerte. Neumornosti, pozitivne energije i plesnog raspoloženja neće nedostajati.

Neno Belan kao frontmen popularnog sastava Đavoli, u kratkom roku je postigao veliki uspeh na području bivše Jugoslavije i ostavio pregršt hitova iza sebe, kao što su: "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi", "Ja volim je", "Ostani uz mene", "Dugo toplo ljeto" i mnoge druge. Nakon raspada sastava 1991. godine nastavlja sa uspešnom solo karijerom i održava kvalitetan stvaralački kontinuitet. Devedesetih godina objavljuje niz uspešnih pesama. Neke od njih su "Sunčan dan", "Vino noći", "Rock galama", "Dotakni me usnama", "Ponoćna zvona" i "Ivona".

Danas je solo izvođač uz prateće Fiumense. Njegov stil muzike je pod direktnim uticajem The Beatlesa i The Beach Boysa, rock'n'rolla 1950-ih i 1960-ih godina, kao i dalmatinskih etno melodija i italijanskog belcanta, odnosno kancone.