Polovinom maja, na Hepi televiziji, ekskluzivno će se emitovati dokumentarno igrani serijal “Lepi i mrtvi”, čiji je autor Milomir Marić.

U 15 epizoda smešteni su događaji koji će onima koji gledaju da zalede krv u žilama, ali i otvore sasvim drugačiji svet, jer će se, prvi put, javno govoriti o smrti Stevice Markovića i Miška Miloševića, Beograđana, koji su krenuli da osvoje Zapad, a završili tragično, s metkom u potiljku.

- Prethodno su osvojili svetski dzet set, Alena Delona i njegove žene, predsednika Francuske Pompidua i njegovu prvu damu – kaže Marić. – Stigli su do Holivuda, gde su proglašeni za naslednike Džems Dina.

Sada, pola veka od njihove smrti, prijatelji Markovića i Miloševića prvi put su se usudili da govore šta im se dogodilo i ko ih je likvidirao, jer je sve do sada bilo opasno po život.

Posle svega, čak i Alen Delon i jedan od najvećih svetskih gangstera Fransoa Markantoni, odlučili su da javno progovore i sete se tragično anstradalih Stevice Markovića i Miška Miloševića.