Tapovci pripremaju novu pesmu

M. A.

04. 04. 2012. u 07:20

Таповци припремају нову песму
Popularna grupa iz devedesetih godina "Tap 011" planira uskoro da snimi novu pesmu, kojom želi da se zahvali obožavaocima na podršci
POPULARNA grupa iz devedesetih godina "Tap 011", koja je prošle godine 1. aprila održala veliki koncert u "Beogradskoj areni", po svoj prilici će nastaviti svoju muzičku priču. Haotičan peterac, Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar, planira uskoro da snimi novu pesmu, kojom želi da se zahvali obožavaocima na podršci koju su im pružali na prošlogodišem koncertu i letnjoj mini-turneji po Srbiji i Crnoj Gori.

- Pre nekoliko dana smo se videli kod Goce, gde smo poveli razgovor o tome da bi bilo super da uradimo pesmu koju smo fanovima obećali još prošle godine - rekao nam je Đorđe Pajović, pevač i menadžer grupe. - Nismo se ništa konkretno dogovorili, ali pretpostavljam da će na muzici i tekstu raditi Milan i Ivana. "Tap 011" nije aktivan bend da bismo razmišljali o snimanju albuma i gostovali po emisijama. Imamo spremljen repertoar sa prošlogodišnjeg koncerta, pa rado nastupamo gde god nas pozovu.

Mada je posle raspada grupe svako iz benda otišao na svoju stranu, ostavivši zlim jezicima prostora da pričaju kako su u lošim odnosima, Đole kaže da se od prošlogodišnjeg okupljanja češće viđaju i druže nego ranijih godina.

- Obično se sastajemo dva-tri puta mesečno na nekoj večeri, ili idemo jedni kod drugih. I sve je kao nekad. Ništa se nismo promenili. Osim što su nekima deca porasla, pa se druže, dok mi ispijamo kafe - završava Đole. Sastajemo se dva-tri puta mesečno, i sve je kao nekad, ništa se nismo promenili


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Decky

04.04.2012. 08:30

Kad su bre oni bili popularni, sa onom bezveznom muzikom i još gorim tekstovima izazivali su sažaljenje.

Decky

04.04.2012. 15:24

@Decky - Hajdmo fali još jedno "ne preporučujem" pa će ceo bend glasati!