Posle duge pauze koja je usledila zbog kućnog pritvora folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je u subotu uveče u Union areni u Frankfurtu pokazala zašto je još uvek broj jedan.

Nakon kašnjenja od skoro sat vremena zbog prevelike gužve, oko ponoći uz taktove pesme "Rasulo" sa poslednjeg albuma "Ljubav živi",

Svetlana Ceca Raznatović se vratila na scenu. Već sa prvim zvucima, usledio je ogroman vrisak kojim je publika pozdravila Cecu uz koju je cele večeri pevala od prvog do poslednjeg stiha. U prepunoj Union hali u Frankfurtu, najveća muzička zvezda Balkana je započela svoju turneju. Već oko 20 časova su kolone ljudi slutile da će koncert biti i više nego posećen, a da će Ceca imati prilike da velikom broju poklonika njene muzike i po prvi put uživo otpeva čak sedam kompozicija sa poslednjeg albuma.

-Šta da vam kažem, hvala vam za sve – rekla je pevačica publici. - Drago mi je što sam večeras ovde sa vama, ovo je početak moje turneje. Nadam se da će svi sledeći nastupi biti ovako veseli kao večeras ovaj u Frankfurtu.

Balkanska folk diva prijatno je iznenadila svoje fanove - prvi put, posle desetak godina, Ceca je nastupila u, za njoj retko viđenoj odevnoj kombinaciji - mini crnoj haljini koja je delo modnog kreatora Saše Vidića.

Inače, nakon sjajne reakcije na "Rasulo", usledila je pesma "Beograd", potom "Idi dok si mlad"," Zaboravi"... Ceca je bila fantastična,što se lako može zaključiti i po reakcijama na društvenim mrežama.

Facebook je bio preplavljen fotografijama i snimcima sa ovog nastupa dok je na Cecin Twitter nalog upućen veliki broj pohvala publike koja je više nego zadovoljna.


Njeni prijatelji i saradnici su je podržali tokom prvog pojavljivanja, a među gostima se pojavio i Vujandin Savić koji je ovom prilikom doputovao iz Francuske.

- Dragi moji , ako ste na koncertu proveli kao ja onda je to neopisivo lepo. Hvala vam na takvom osećaju! Volim vas! - napisala je danas Ceca na svom Twitter proflu.

Ceca se danas vraća u Beograd, a već sledećeg vikenda je očekuju dva koncerta u slovenačkoj prestonici.

Naime, Ceca će se u Ljubljani družiti sa publikom u hali "Gospodarsko rastavice" u kojoj su za oba koncerta rasprodate karte.