SRPSKI tenor Goran Dime predstavio je uutorak u „Ziri“ svoj drugi singl „Dobar i loš„, koji je otpevao u duetu sa rok zvezdom Đuletom Van Gogom. Autori muzike i teksta su bračno-umetnički tandem Zoran Živanović Žika i Jelena Galonić iz „Zane“, dok je spot za duet režirao Aca Bošković, koga pamtimo po filmu „Poslednji krug u Monci“, ali i saradnji sa Oliverom Mandićem. Žika je naglasio da su on i Jelena napravili „veliku pesmu“, mada je Đuleta bilo teško nagovoriti da peva s tenorom.

- Ovo je jedna od Đuletovih najbolje otpevanih kompozicija - kazao je Žika, dok je Jelena istakla da joj je bilo zadovoljstvo da radi sa dijametralno suprotnim pevačima, te da pesma prosto vri od energije.

Interesantno je da se Dime i Đule nikada nisu upoznali, a svoje deonice u studiju i kadrove u spotu snimali su odvojeno.

- Počastvovan sam što sam radio sa rok zvezdom, baš kao što je Pavaroti svojevremeno sarađivao sa Brajanom Adamsom - rekao je Goran Dime. - Bio mi je pravi izazov da pevamo zajedno novu pesmu. Oba singla, prvi „Ljubavi moja“ i ovaj „Dobar i loš„, naći će se na mom prvom albumu koji će biti objavljen do kraja godine. Reč je o mešavini pop i klasične muzike, koju smo nazvali klasik-pop. To je nešto poput onog što rade Bočeli ili „Il divo“.

Đule Van Gog, koji je takođe bio najavljen na promociji, nije se pojavio da lično upozna kolegu tenora, niti da premijerno pogleda spot. Roker je poslao poruku da je na putu i da će stići ukoliko bude mogao, što se nije dogodilo.