VIDEO: Poslednji intervju Vitni Hjuston

Novosti online

12. 02. 2012. u 14:18

Poslednji intervju pred kamerama 48-godišnja Vitni dala decembra prošle godine za Access Hollywood: Imam neke dobre svece koji se stalno mole za mene

Poslednji intervju pred kamerama 48-godišnja Vitni Hjuston je dala decembra prošle godine za Access Hollywood, prilikom promovisanja svog novog filma "Sparkle".

Tada je rekla kako je sad "starija i zrelija" i kako se oseća počašćenom što je još uvek u stanjudapevati i glumi. Ulogu u "Sparkle" je prihvatila jer je i sama majka:

"Osetila sam tu ljubav kakvu su kasnih šezdesetih majke gajile prema svojoj deci. Znam kako je to kada se trudite da vam opstane porodica, a vi ste samohrana majka. Kad su mi ponudili da glumim majku, pomislila sam kako bi to mogla, jer imam puno prakse".

Navela je kako joj je njena majka tokom godina bila velika podrška i kako je njena ćerka velika inspiracija: "U ovom poslu sam 30 godina. Ima uspona, ima padova. Ali, moraš verovati u sebe i biti uporan. Pored sebe treba da imaš ljude koji te ohrabruju i moraš davati najbolje od sebe. Blagoslov je što je moja majka jaka žena i što mi moja porodica stalno govori koliko me voli. Ćerka mi je najveća inspiracija i voli me. Imam neke dobre svece koji se stalno mole za mene. Morate imati takvu podršku, daje vam veliku snagu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Sasha

12.02.2012. 15:00

Prava steta, sjajna pevacica, predivan glas... Sta reci?! Jos jedan pokazatelj da droga "ne treba da stanuje na planeti"!!!