Čola posavetovao Ninu

VN

03. 05. 2011. u 20:59

Чола посаветовао Нину
Srpska predstavnica na "Evrosongu" Danica Radojičić Nina u Dizeldorfu srela legendarnog muzičara Zdravka Čolić, koji je 1973. bio učesnik na Evroviziji

SRPSKA predstavnica na "Evrosongu" Danica Radojičić Nina, koja je među prvima doputovala u Nemačku, prvog dana boravka u Diseldorfu srela se sa našim najpopularnijim pop pevačem Zdravkom Čolićem. Legendarni Čola, koji je u ovom gradu u subotu održao koncert, srpskoj predstavnici dao je nekoliko korisnih saveta i poželeo mnogo sreće na predstojećem takmičenju, budući da se i sam 1973. takmičio na "Pesmi Evrovizije" u Luksemburgu.

Delegacija Srbije je održala i prvu probu i konferenciju za novinare pred velikim brojem predstavnika medija, a izvršna direktorka našeg tima Duška Vučinić-Lučić istakla je da je srpska ekipa izuzetno toplo prihvaćena i da su reakcije na pesmu "Čaroban" Kristine Kovač sjajne. Nina je na konferenciji otpevala pesmu na engleskom jeziku, dobivši mnogobrojne pohvale, a po mišljenju mnogih već na prvoj probi napravila je "magičnu" atmosferu. Naredna proba i konferencija za medije našu delegaciju očekuje već sutra, a srpska predstavnica na "Evrosongu" nastupiće prve polufinalne večeri 10. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

esc fan

04.05.2011. 18:12

Nadam se da ce nasa dijaspora podrzati nasu predstavnicu Ninu i glasati za broj 6 u I polufinalu 10.maja 2011. Samo tako mozemo postici da vidimo Srbiju u finalu 14. maja 2011 godine. Glasaju sve zemlje ucesnice prvog polufinala plus Spanija i Velika Britanija ( BBC 3 prenosi polufinale). Glasa se od pocetka prve pesme zato gledajte vase lokalne drzavne televizije, da vidite brojeve telefona za glasanje. Samo u finalu glasaju sve zemlje ucesnice.