Guano ejps: Pre koncerta druženje sa fanovima

Tanjug

05. 04. 2011. u 10:54

Гуано ејпс: Пре концерта дружење са фановима
Članovi nemačke grupe "Guano ejps" pre koncerta u Beogradskoj areni, u nedelju, 10. aprila, družiće se sa fanovima i potpisivaće album

BEOGRAD - Članovi nemačke grupe "Guano ejps" pre koncerta u Beogradskoj areni, u nedelju, 10. aprila, družiće se sa fanovima u prodavnici "Multi Dallas Shop" i tom prilikom potpisivaće svoj povratnički album "Bel Air", najavio je danas organizator "Avalon produkcija".

Koncert nemačkih rokera u Beogradskoj areni biće njihovo prvo gostovanje u Srbiji, a kao predgrupa nastupiće beogradski bend "Rer" .

"Rer", koji čine pevač Mirko Luković, basista Branislav Radojković, gitarista Nemanja Subotić i bubnjar Goran Milošević, do sada je objavio dva studijska albuma - "Breathing" (2002) i "Joyz" (2006), a njihova muzika korišćena je u filmu "Kad porastem biću Kengur" i seriji "Mile protiv tranzicije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

misterion

05.04.2011. 12:21

sad su dosli kad ih vise niko nigde ne slusa,sto nisu bili ovde pre 10 godina kad su bili na vrhuncu slave? kod nas svi dolaze kad ostanu bez para i kad ih niko više ne sluša.