Lotar četvrti put razveden

Novosti online

04. 02. 2011. u 20:45

Лотар четврти пут разведен
Nekadašnji fudbaler i bivši trener fudbalskog kluba „Partizan“ Lotar Mateus (49) razveo se od Lilijane (23) posle dve godine braka. Par se više puta mirio
NEKADAŠNJI fudbaler i bivši trener fudbalskog kluba „Partizan“, Lotar Mateus (49) se razveo od četvrte žene Lilijane (23). Naime, iako je par pokušavao više puta da se pomiri, njihovoj ljubavi je zvanišno došao kraj.

Posle braka sa našom dizajnerkom Marijanom Mateus, Lotar se oženio lepom Lilijanom 2009. godine.

- Lotar i Lilijana su se u sredu sporazumno razveli u Austriji, čime je ispod njihovog dvogodišnjeg braka podvučena crta. Pred sudijom su se pojavili zajedno, a nakon donošenja presude jedno drugom su poželeli sve najbolje u budućnosti – sopštili su iz Mateusovog štaba.

Par se upoznao tokom „Oktobarfesta“ u Minhenu 2007. godine, kako su na prvi pogled očarali jedno drugo, brzo su uplovili u strasnu vezu. Ipak, posle samo godinu dana braka, koji su sklopili dve godine kasnije u Las Vegasu, poznati supruznici su upali u ozbiljnu bračnu krizu. Kako su još uvek bili ludi jedno za drugim ubrzo su se pomirili ali kratkog daha. Lotar je odlučio da stavi tačku na bračni živit onog trenutka kada su mediji objavili vest da je Lilijana viđena na jahti u Nici sa drugim muškarcem. To je veoma naljutilo bivšu fudbalski zvezdu pa je odlučio da ne ostane dužan već sad bivšoj ženi, te je otišao na Kipar, ruku pod ruku, sa studentkinjom Arijadnom (23).

Lili je nedavno rekla da je njihov razvod neminovan i da se tu više ništa ne može promeniti, jer njih dvoje se pored svega i dalje ne slažu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije