“Oskar“ za najbolje

V. M. P.

utorak, 31. 03. 2009. u 12:20

“Оскар“ за најбоље
 U Sava centru u ponedeljak je održana 30. jubilarna manifestacija „Oskar popularnosti“, na kojoj su se „zlatom“ okitili najbolji pevači, glumci i voditelji u prošloj godini.

 U Sava centru u ponedeljak je održana 30. jubilarna manifestacija „Oskar popularnosti“, na kojoj su se „zlatom“ okitili najbolji pevači, glumci i voditelji u prošloj godini. Tako je „Riblja čorba“ dobila priznanje za najbolju rok grupu, režiser Milorad Milinković za najbolji film „Čitulja za Eskobara“, Radoš Bajić za najgledaniju seriju „Selo gori, a baba se češlja“, Nataša Bekvalac za singl godine, Vojin Ćetković za najboljeg glumca, Jovana Janković za voditelja godine, „Kursadžije“ za najgledaniji sitkom, dok je nagrada „Zoran Predić“, nazvana po osnivaču manifestacije, otišla u ruke Siniše Pavića.
Glumica godine Sloboda Mićalović-Ćetković u svojih 45 sekundi, na koliko je bio ograničen govor nagrađenih, zahvalila se Zdravku Šotri i svojim partnerima i obećala da će se truditi da bude još bolja. Folk pevačica godine Seka Aleksić rekla je da ne broji nagrade i da su joj svi „Oskari“ podjednako dragi. Dok je Seka (kojoj je ovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako je pre dve sedmice počela dijetu) pevala prvu numeru, na bini Sava centra padala je veštačka kiša, a tokom pesme „Kraljica“ suvi led „glumio“ je sneg. Aca Lukas, koji je proglašen za folk pevača godine, svoje priznanje posvetio je Sonji Šašić (iako je nije imenovao) sa kojom je, navodno, ponovo u ljubavi.
Za razliku od Lukasa, „Čorbe“, Bajića i „Zvezda Granda“ (najgledaniji šou program) koji su sve vreme bili na raspolaganju za izjave i intervjue, Željko Joksimović (pop pevač), Bekvalac, bračni par Ćetković i Seka Aleksić nisu hteli ni nos da promole iz svojih garderoba, gde je sedmoj sili ulazak bio zabranjen. Ako bi neko i promakao obezbeđenju, ispred vrata Sekine garderobe čekali bi ga telohranitelji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije