SNEŽANA Berić-Jevtić, odnosno Ekstra Nena, održaće u ponedeljak tradicionalno umetničko veče premijerom "Zaljubljene žene". U ovom mjuziklu, u režiji Vlade Lazića, Ekstra Nena ima glavnu žensku ulogu, a na sceni joj društvo prave partner Siniša Ubović, baletski ansambl i veliki orkestar beogradskog Pozorišta na Terazijama.
- Biće to srpski Brodvej. Uskladila sam muzičke setove tako da prate tematiku priče zaljubljene žene, u čije ime igram, pevam... Siniša mi pomaže da publici lepše dočaram ljubav između muškarca i žene. On igra devet različitih muškarca u koje se ona navodno zaljubljuje i to sve kroz komične dijaloge i devet muzičkih setova: ciganski, latino, klasiku, etno, srpski evergrin, italijanske šansone, jugonostalgiju, kabare - kaže Ekstra Nena, koja se nada da će publika dva časa, koliko traje mjuzikl, zdušno učestvovati u ovom spektaklu.
Dramski program RTS-a snimiće mjuzikl, ali ga neće uskoro emitovati, jer Nena želi da njen mjuzikl što duže živi u pozorištu.
- Ponudiću Pozorištu na Terazijama da ga uvrste u repertoar. Ako budu zainteresovani, rado ćemo igrati za njih. Zasad je sigurno da ćemo igrati u Novom Sadu, a želja nam je da odemo u inostranstvo - objašnjava Ekstra Nena.