Za Tamaru Todevsku svi koji su je videli u poslednje vreme kažu da izgleda bolje nego ikad. Optimizam i osmeh sa lica, nije joj ukrao ni neuspeh na "Evrosongu" u Beogradu. Ono što se najpre kod nje primećuje jeste da je smršala bar desetak kilograma:
- Ne znam koliko sam smršala, u principu se ne merim, ali u obimu sam dosta izgubila, vežbam svakog dana, pazim na ishranu, idem na tretmane... Imam periode kad ne jedem ništa, a imam periode kad jedem nenormalno mnogo. Kad odlučim da držim dijetu onda zaista ništa ne jedem. Tada sam kao Mahatma Gandi, probušim kašiku i - nema jela. To je najbolja dijeta.

* Koliko često iz Skoplja dolazite u Beograd?
- Možda malo manje nego ranije, ali za vreme "Evrosonga" bila sam duže nego ikada. Skoplje, bar za sada, ne nameravam da napuštam, još studiram solo pevanje na Muzičkoj akademiji. Apsolvent sam, ali ne žurim da diplomiram, čekam da dobijem američku desetogodišnju vizu, jer mi je sestra Tijana obećala da će me častiti avionskom kartom za Njujork i džeparcem. Ne nameravam tamo da ostanem, idem samo da se prošetam, da vidim svet, pošto mi je Njujork neostvarena želja.

* Da li u svim vašim kombinacijma postoji i neki dečko?
- Još sam mlada, ne volim da se vežem. Ali, otkriću vam da ima jedan čovek koga volim najviše na svetu i niko drugi me ne interesuje. On je iz Skoplja.

* Koliko dugo ga volite?
- Dugo. Za mene, dugo.

* Kako iz današnjeg ugla ocenjujete nastup na "Evrosongu" u Beogradu?
- Prva dva-tri dana bilo mi je zaista mnogo žao što nismo ušli u finale. Ali, bila sam ponosna na činjenicu da su ljudi u toku našeg boravka u Beogradu baš dobro reagovali na pesmu, svi su znali njen refren. Po povratku u Skoplje nisu nam zamerili što se nismo plasirali u finale, svi su bili ponosni na naš nastup - rekla nam je Tamara koja je planirala da ovog leta deo odmora provede u Grčkoj, a deo kod bake u Crvenki jer se tamo, kako kaže, najbolje opusti i odmori od svih pritisaka koje nosi bavljenje estradnim poslom.