POSLE višegodišnjeg zabavljanja, glumački par Sloboda Mićalović (26) i Vojin Ćetković (36) po svemu sudeći ozakonili su svoju vezu. Na pitanje da li su se zaista tajno venčali, Sloboda je u petak za naš list rekla:
- Jao, majko moja, od jutros mi zvoni telefon i svi zovu da mi čestitaju. Ne znam šta sad treba da kažem.
* Treba samo da potvrdite ili demantujete...
- Recimo da jesmo. Ionako vi, novinari, sve saznate. Eto, u jednom listu su čak napravili fotomontažu sa naše svadbe, zalepili su nam glave na nečija tuđa tela.
* Znači, nevesta je bila u venčanici?
- Svi znate Vojinov i moj stav prema pričama iz intimnog života.
* A prezime, zadržali ste vaše ili uzeli suprugovo?
- A, ne, ne, nećete više ni reč izvući iz mene što se ove teme tiče (smeh).
Da podsetimo, Sloboda i Vojin zagledali su se jedno u drugo na snimanju filma "Zona Zamfirova" 2002. godine. Ćetković je tada bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, ali su se nedugo posle toga razveli. Ni Vojin, ni Boba (kako je zovu prijatelji), nikada nisu hteli da potvrde da su u vezi, iako su se zajedno pojavljivali na promocijama, premijerama, pa i na letovanju. Uprkos tome što su uporno pokušavali da privatni život brižljivo sačuvaju od znatiželjnika, kada su pre dve godine kupili stan u blizini "Beogradske arene", više nisu imali kud. Leskovčanka Sloboda izjavila je da se prvi put zabavlja sa nekim iz glumačke branše, što joj mnogo olakšava i pomaže u životu, dok je njen partner, Kruševljanin Vojin, objasnio da je pozitivno to što su oboje glumci jer se tako upotpunjuju, te da verovatno odavno ne bi bili zajedno da se ne bave istim zanimanjem.