TAMARA Todevska, koja je dobro poznata srpskoj javnosti kao mlađa sestra Tijane Dapčević i učesnica muzičkog festivala u Budvi, sa svojim kolegama iz Skoplja Adrijanom i Vrčkom, predstavljaće Makedoniju na predstojećem "Evrosongu". Njihova pesma "U ime ljubavi" je u hip-hop ritmu. Otpevaće je na engleskom, ali su je snimili na još pet jezika (pored makedonskog, i na srpskom, ruskom, turskom i albanskom). Tamara za "Novosti" priča o tome kako će izgledati njihov nastup u Beogradu:
- Možete da očekujete eksploziju dobrih vibracija. Ritam pesme je takav da odmah poželite da zaigrate, tako da očekujem potpunu podršku publike u "Areni". Prateći vokal će pevati moja koleginica sa Muzičke akademije, Nada Talevska, a sa nama će na sceni biti i dvoje poznatih plesača iz Beograda sa kojima odlično sarađujemo, Aleksa Raifović i Toma Đorđević Toksik. Koreografiju je osmislio Klod de Souza iz Nemačke, koji je sarađivao sa Sarom Konor i Tinom Tarner. Sve drugo neka ostane iznenađenje.
Na pitanje koga smatra favoritom na "Evrosongu", Tamara odgovara:
- Konkurencija je jaka. Šarm takmičenja "Pesme Evrovizije" je u tome što nikada niste sigurni ko će pobediti, da li već poznati evrovizijski pevači kao što su predstavnici Švedske ili Rusije, ili možda Ukrajina, Jermenija... A zašto ne i mi? - samouverena je Tamara.