Stiže Toto Kutunjo

D. S. MINIĆ

28. 05. 2007. u 17:10

Стиже Тото Кутуњо
Organizatori festivala zabavne muzike "Vrnjačka Banja 2007" najavljuju pravi spektakl. Pored 32 izvođača u takmičarskom delu manifestacije, druge večeri revijalni koncert će održati čuveni italijanski muzičar Toto Kutunjo! Na listi učesnika nalaze se i Saša K
ORGANIZATORI drugog po redu festivala zabavne muzike "Vrnjačka Banja 2007", koji će biti održan 8. i 9. juna, najavljuju pravi spektakl. Pored 32 izvođača koji će se pojaviti u takmičarskom delu manifestacije, druge večeri revijalni koncert će održati čuveni italijanski muzičar Toto Kutunjo! Na listi učesnika nalaze se i Saša Kovačević, Bojan Bjelić, Slavica Ćukteraš, "Blizanci"...
- Pripreme su završene, produkcijski zahtevi ispunjeni, pa će svi koji budu pratili festival sigurno uživati - rekao je direktor festivala Dragan Alempijević. - Napravili smo pomak u odnosu na prošlu godinu, i želja nam je da se ova manifestacija i dalje razvija, a takođe i Vrnjačka Banja kao prestonica srpskog turizma.
Obe takmičarske večeri biće besplatne za posetioce, a isto važi i za revijalni deo gde će, osim Tota Kutunja, nastupiti Jelena Rozga i Ognjen Radivojević. Festival zabavne muzike "Vrnjačka Banja 2007" direktno će prenositi Radio-televizija Srbije.

ZVEZDA
TOTO Kutunjo je jedan od bardova italijanske kancone. Autor je nekoliko legendarnih šlagera, kao što su "Italijano" i "Mediteraneo", a sa pesmom "Insjeme" pobedio je na "Pesmi Evrovizije" 1990. godine u Zagrebu. Sarađivao je sa Rejom Čarlsom i Adrijanom Čeletanom, a do sada je prodao gotovo 100 miliona nosača zvuka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije