Monika i Čendler iz Prijatelja ponovo zajedno, ali šta im je s licem? (FOTO)

Novosti Online

08. 11. 2019. u 17:02

Моника и Чендлер из Пријатеља поново заједно, али шта им је с лицем? (ФОТО)

Foto EPA

"Pogodite s kim sam otišla na ručak danas... Znam!!!! Mogu li biti srećnija?"
Kortni Koks i Metju Peri, odnosno Monika i Čendler iz "Prijatelja" ponovno su, nakratko, osvanuli zajedno na selfiju koji je objavila glumica na svom Instagramu.

"Pogodite s kim sam otišla na ručak danas... Znam!!!! Mogu li biti srećnija?", napisala je Kortni uz fotografiju sa kolegom. "Pravi prijatelji", dodala je u hešhtagu.

"Meti! Volim vas", javila se i enifer Aniston, odnosno Rejčel iz serije, a oglasila se i Fibi, odnosno Lisa Kudrov. "Srećnice, srećnice", poručila joj je ona, a fanovi su u samo nekoliko sati fotografiju lajkovali više od dva miliona puta.

Ali, osim gomile euforičnih komentara zbog okupljanja omiljenih likova iz "Prijatelja", bilo je i mnoštvo onih koje je zabrinuo izgled glumca.

Pročitajte još - KORTNI KOKS PRIZNALA: Nisam mogla da glumim od botkosa, uništila sam sebe

"Meni Metju ovde uopšte ne izgleda kao Čendler. Kao da je skroz druga osoba", napisao je jedan od pratilaca.

"Šta je s njegovim licem?", napisao je drugi.

"Je li on bio na plastičnoj operaciji?", navaljivali su neki znatiželjni komentatori, ali fanovi su odmah stali u obranu poznatog glumca.

"Dugo se borio sa zavisnošću i sad je na pravom putu. Lepo je videti ga da se smije", poručio je jedan obožavatelja Perija.

"Monika je uvek bila tu da spasi Čendlera", zaključili su neki.

Peri, koji je četiri puta nominovan za nagradu "Emmy", nikad nije sakrivao da se borio sa depresijom i zavisnošću, a prošle godine je proveo tri meseca u bolnici zbog rupture creva, podseća index.hr. Poslednji film snimio je pre čak deset godina, dok se u seriji zadnji put pojavio 2017. godine. Kad je reč o seriji koja ga je proslavila, iste godine je rekao da je više ne bi snimao.

"Imam tu noćnu moru koja se ponavlja, ne šalim se. Nekad imam noćnu moru da opet snimamo "Prijatelje" i da nikog nije briga. Snimimo celu seriju, vratimo se i nikog nije briga. Tako da, ako me pitaju, odbiću. Stvar je u tome da smo otišli na vrhuncu slave serije, ne možemo to da nadmašimo", rekao je za "Vanity Fair".

(b92)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marko

08.11.2019. 18:03

Fotošop ali i plastika, većina bogatih amerikanaca ne mogu da prihvate starenje kao normalnu pojavu, takvo društvo...