Počinje bitka za presto

15. 09. 2019. u 23:59

Почиње битка за престо

Ekipa serije Foto Promo

Četvrta sezona serije "Vikinzi", inspirisane pričama o Ragnaru Lodbroku, jednom od najpoznatijih nordijskih mitoloških heroja

LjUBITELjI kanadsko-irske serije "Vikinzi", inspirisane pričama o Ragnaru Lodbroku, jednom od najpoznatijih nordijskih mitoloških heroja, moći će od 16. septembra da obnove gradivo četvrte sezone radnim večerima (osim petkom) u 23.10 na RTRS. Amerikanci su 30. januara odgledali poslednju epizodu petog ciklusa, a premijera šestog očekuje se do kraja godine.

Pred nama je čak 20 epizoda u kojima ćemo saznati ko će naslediti kralja. Jer, počinje borba za presto. Prethodni ciklus završio se Ragnarovim pohodom na Pariz i povratkom u Kategat, ali i bolešću. Sada se svi otimaju za tron, a među njima i Bjorn i Aslaug. Polako počinju da se kuju zavere protiv kralja, pa on neće voditi bitku samo sa bolešću, već i sa ljudima.


PROČITAJTE JOŠ - Protagonisti serije "Crveni mesec": Magija nam je promenila živote!


Glumačkoj ekipi koju predvode Travis Fimel i Ketrin Vinik pridružiće se Piter Franzen u liku kralja Harolda, a njegovog brata Halfdana igraće Jasper Pekonen. Kao posebno iznenađenje među junacima stiže Jida, potpuno drugačija od svih na koje smo u ovoj priči navikli, a tumačiće je Dajen Don.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije