SPREMITE SE ZA VRELI VIKEND: U Srbiji danas sunčano i toplo, a sutra 36 stepeni

Tanjug

27. 08. 2020. u 16:05

U Srbiji će danas preovlađivati sunčano i toplo vreme.

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА ВРЕЛИ ВИКЕНД: У Србији данас сунчано и топло, а сутра 36 степени

Foto: M. Labudović

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna od 29 do 32, saopšto je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu sunčano i toplo, uz slab do umeren istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 30 stepeni.

Za vikend i u ponedeljak na jugu i istoku zemlje pretežno sunčano i veoma toplo, s najvišom temperaturom u većini mesta od 33 do 36 stepeni.

U ponedeljak na severu i zapadu uz promenljivu oblačnost lokalna pojava kiše i pljuskova s grmljavinom uz manji pad temperature.

Od utorka do kraja perioda umereno do potpuno oblačno i osetno svežije, sa češćom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...