ŽELIŠ DA SE BAVIŠ BIZNISOM, A NE ZNAŠ KAKO: Domaći startap How to nudi iskustva najboljih

V.N.

01. 05. 2021. u 19:13

KAKO registrovati preduzeće, koje poreze firma plaća, a kad biznis startuje kako prodati proizvode i usluge, najčešće su nedoumice početnika u poslovanju.

ЖЕЛИШ ДА СЕ БАВИШ БИЗНИСОМ, А НЕ ЗНАШ КАКО: Домаћи стартап How to  нуди искуства најбољих

Foto Arhiva

Zato je stvorena edukativna onlajn platforma How to?, istoimenog startapa, namenjena razvoju poslovnih veština. Poznati predavači na srpskom jeziku svoja znanja i iskustva iz prakse na domaćem tržištu nude kroz onlajn video - kurseve.

How to..? je osnovan tokom prvog talasa pandemije. U veoma izazovnim uslovima omogućila je domaćim ekspertima da se prilagode novonastalim uslovima poslovanja i plasiraju svoje znanje, kaže Marijana Marinković, jedan od osnivača platforme.

Osnivanje ovog startapa praćeno je dugogodišnjim iskustvom rada osnivača sa početnicima u poslovanju i domaćim ekspertima, i saradnjom sa Privrednom komorom Srbije u oblasti razvoja  omladinskog preduzetništva. 

Princip "otvorenog tržišta znanja" izdvaja ovu onlajn edukaciju od drugih jer na platformi svako može da postavi svoj kurs. Polaznici komentarima i ocenjivanjem kurseva kreiraju realno tržište koje će postavljati standard kvaliteta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati