"MILAMI" PATOFNE ZA DECU EVROPE! Dečja obuća Kompanije iz Požarevca ispunila stroge kriterijume i postala nosilac nacionalnog žiga

J. Su. - S. B.

01. 03. 2021. u 10:38

DEČJA obuća kompanije "Milami" dobila je žig "Čuvarkuća" kao potvrdu kvaliteta proizvoda koje generacije obućara ove firme uspešno izrađuju za mališane Srbije i sveta. Kompanija je izrasla iz požarevačke porodične radionice "Mišić", osnovane 1967. Duže od pola veka zajedno rastu sa generacijama najmlađih koji u njihovoj obući prave prve korake.

МИЛАМИ ПАТОФНЕ ЗА ДЕЦУ ЕВРОПЕ! Дечја обућа Компаније из Пожаревца испунила строге критеријуме и постала носилац националног жига

Arhiva

Bojan Mišić, vlasnik kompanije, očekuje da će "Čuvarkuća" doprineti većoj prepoznatljivosti njihovih proizvoda na tržištu.

- Kvalitet, udobnost, domaće poreklo i moderan dizajn, naše su glavne preporuke kojima smo zadobili poverenje nekoliko generacija roditelja, ali i ispunili visoke kriterijume neophodne da biste konkurisali i dobili žig "Čuvarkuća" - rekao je Mišić.

Vodeći domaći proizvođač dečje obuće, prepoznat i cenjen i na evropskom tržištu, nosilac je kolektivnog žiga "Čuvarkuća" u okviru projekta Privredne komore Srbije "Stvarano u Srbiji".Treća generacija obućara Mišić sa timom kreativaca izrađuje udobnu anatomsku obuću od prirodnih materijala moderno dizajniranu.

- "Milami" je porodična kompanija i naša deca nose obuću koju mi pravimo. To je garancija našeg kvaliteta, jer ono što je važno za nas kao roditelje, još je važnije za nas kao proizvođača - ističe Mišić.

Zapošljavaju više od 50 radnika, a osim na domaćem, dečje cipele i patofne prodaju i na velikim evropskim tržištima. Brend "Milami" se nalazi na policama više od 800 radnji širom regiona, ali i u Nemačkoj, Italiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Bugarskoj.

Šest vrsta

ŽIG "Čuvarkuća" se nalazi na šest različitih vrsta dečjih patofni koje proizvodi "Milami". Kompanija ima jednu od najrazvijenijih platformi za onlajn prodaju dečje obuće sa više od 500 različitih modela.

Arhiva

Promocija domaćih

PROJEKAT PKS "Stvarano u Srbiji" usmeren je na podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, kao i na jačanje svesti potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda. Porodica "Čuvarkuća" premašila je 500 domaćih proizvoda iz različitih sektora, od prehrambene do modne industrije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju