"NOVOSTI" SAZNAJU: Varnice na Brdu kod Kranja - Osmani i DŽaferović napali Vučića, on im oštro uzvratio

Novosti online

17. 05. 2021. u 13:18

Kao što se i očekivalo, već početak samita Procesa Brdo-Brioni protekao je u naelektrisanoj atmosferi.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Варнице на Брду код Крања - Османи и Џаферовић напали Вучића, он им оштро узвратио

Foto: Instagram

Kako Novosti nezvanično saznaju, predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani i bošnjački član Predsedništva BiH Šefik Džaferović najoštrije su napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naši izvori prenose da je rasprava počela jer su učesnici samita već na startu preduzeli inicijativu da se usvoje zaključci po kojima su granice u našem regionu nepromenjive, a čemu se Vučić unapred usprotivio.
Ponovljene su stare floskule o krivici Beograda, a šef srpske države je oštro uzvratio Osmanijevoj i Džaferoviću, koji su se združeno obrušili na njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (12)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u Briselskom sporazumu - mrtvo slovo na papiru