OŠTAR ODGOVOR LIDERU LDP: Čeda tvrdi da su mu ćerku drogirali ruski agenti, a sada se oglasio ambasador Harčenko

Novosti online

14. 05. 2021. u 14:52

DUGO nismo čitali takve zlonamerne izmišljotine. Njihova potpuna apsurdnost je očigledna svima, koji zdravo rasuđuju, i ne zaslužuje nikakvih komentara, kaže kratko ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko, povodom tvrdnji lidera LDP-a da su nepoznati ljudi, navodno s ruskim diplomatskim pasošima, sipali drogu u piće njegove ćerke.

ОШТАР ОДГОВОР ЛИДЕРУ ЛДП: Чеда тврди да су му ћерку дрогирали руски агенти, а сада се огласио амбасадор Харченко

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Jovanović je u izjavi za „Blic“ naveo da je otkazao svoju pratnju zato što je njegovoj deci ukinuto obezbeđenje, a objašnjavajući zašto je to neophodno ispričao šta se navodno dogodilo njegovoj ćerki 2019. godine.

Kako kaže, u leto te godine u tržnom centru „Ušće“ nepoznati ljudi sipali su joj neki prah u sok i terali je da ga popije a kad je došla policija trojica muškaraca izvadila su ruske diplomatske pasoše. Prema tvrdnji Jovanovića, zatim je po njih došao neko iz ruske ambasade i izveo ih, a kasnije je utvrđeno da je u prahu bila droga MDMA.

Jovanoviću je obezbeđenje dodeljeno još 2001.godine, a u međuvremenu svako njegovo dete je dobijalo pratnju jer je procena bila da je to neophodno.


(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

TAKO TREBA DA NAM IZGLEDAJU TENKOVI Vučić nakon izvanrednih rezultata na Pešteru - Zadovoljan sam ukupnom spremnošću naše Vojske