MINISTAR VULIN: Terorizam je univerzalno zlo, Srbija stabilna i bezbedna zahvaljujući političkoj stabilnosti i predsedniku Vučiću

Novosti online

11. 05. 2021. u 13:05

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija bezbedna i stabilna zahvaljujući političkoj stabilnosti koja je proizvod zajedničkog rada celokupnog sistema i jasnog vođenja države od strane predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

МИНИСТАР ВУЛИН: Тероризам је универзално зло, Србија стабилна и безбедна захваљујући политичкој стабилности и председнику Вучићу

Foto Žč Knežević

Ministar Vulin je na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove  istakao da je politička stabilnost preduslov svega ostalog i bezbednosne i ekonomske stabilnosti i da je ona proizvod celokupnog sistema.   

Ministar Vulin je istakao da je politička stabilnost moguća onda kada imate vođu na čelu države, koji ima poverenje nacije i zna kuda nas vodi i u stanju je da sačuva političku stabilnost u našoj zemlji.

Prema njegovim rečima, terorizam je univerzalno zlo za koje se ne postavlja pitanje kada i gde će se desiti, jer nema ni jedne zemlje na svetu koja može da kaže da je pošteđena tog zla i mogućnosti da se desi.

- To što se u Srbiji nije desio ni jedan teroristički napad nije plod srećnog spleta okolnosti, već ozbiljnog i strpljivog rada čitavog bezbednosnog aparata u zemlji - istakao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024