"KAKO JE DOBROTA SPASILA VASKRS": Mladi šabački volonteri "položili ispit"

V.M.

02. 05. 2021. u 14:57

GRUPA volontera Kancelarije za mlade grada Šapca, predstavila se u velikoj sali Kulturnog centra, kroz predstavu "Kako je dobrota spasila Vaskrs". U okviru predstave izvedene su: animacija i iluzija (kroz cirkuske umetnosti), recitacija "Uskršnje jutro", a prisutni su imali priliku da uživaju i u sjajnom vokalu Bojane Mitrović, uz pratnju gitare.

КАКО ЈЕ ДОБРОТА СПАСИЛА ВАСКРС: Млади шабачки волонтери положили испит

Foto: V.M.

– Želeli smo da povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa predstavimo aktivnosti naših volontera. Od ukupno 20 volontera, u programu je učestvovalo 14. Tokom protekla dva i po meseca, sastajali smo se tri puta nedeljno i učestovali u pripremama. U individualnim i grupnim razgovorima bavili smo se interesovanjima mladih, njihovim željama i aktivnostima. Zbog toga mi je drago što smo na ovaj način imali priliku da pokažemo naše aktivnosti. Prikazana je veoma poučna priča, a volonteri su dali svoj maksimum, da sve ovo izgleda onako kako smo i zamislili – rekla je Mirjana Janjić, koordinator Kancelarije za mlade grada Šapca.

Volonteri koji su učestvovali u ovom programu svoje iskustvo opisuju kao veoma zahtevno, zanimljivo, podsticajno, ali i izazovno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024