PREDSEDNIK SE OGLASIO IZ EMIRATA: "Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19" (FOTO)

Novosti onlajn

11. 03. 2021. u 11:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na svom Instagram profilu.

ПРЕДСЕДНИК СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЕМИРАТА: Присуствовао сам фантастичној презентацији модела УАЕ у управљању кризом проузрокованој Цовид-19 (ФОТО)

Foto: Printskrin

- Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19 koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv Covid-19, koju nam je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija - napisao je predsednik.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Taca

11.03.2021. 12:44

Kao i uvek, nakon radne posete, Vucic ce se vratiti sa sjajnim vestima za Srbiju. Emiratima dugujemo zahvalnost za medicinsku opremu kojom su nas pomogli u borbi protiv korone. Sada nakon prezentacije njihovog modela upravljanja krizom usled pandemije, verujem da cemo iskoristi neki deo da unapredimo nasu borbu sa epidemioloskom krizom.

Milica

11.03.2021. 14:14

Odlična je stvar prisustvovati kako Aleksandar Vučić kaže fantastičnoj prezentaciji u Emiratima upravljanja prouzrokovanoj Kovid -19. Uvek dobro dođu iskustva drugih.

Slobodan

11.03.2021. 22:38

Moramo da nastavimo da se borimo jer bez borbe nema pobede nad kovidom.Treba da nastavimo da jačamo saradnju sa UAE jer je to budućnost za našu zemlju.

Vaske

11.03.2021. 22:42

Jačanjem saradnje sa UAE je veliki korak za našu zemlju moramo da nastavimo da se borimo kako bi pobedili ovaj opasan virus koji je zahvatio čitavu našu zemlju. Vučić je uvek bio odgovoran čovek i veliki državnik očekujem daćemo na ovom sastanku postići što bolje rezultate za našu zemlju.

Goran

11.03.2021. 22:44

Naša zemlja je uvek shvatala situaciju ozbiljno i na vreme smo reagovali kako bi sprečili širenje ovog virusa zato smo danas uspešni zahvaljujući svemu tome. Smatram da predsednik odgovorno radi svoj posao i da mere svi treba da poštujemo kako bi pobedili ovaj kovid. Očekujem veliku podršku i pomoć UAE po pitanju svega vezanog za Kovid.