ZAVRŠENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Očekuje se obraćanje predsednika Srbije (FOTO)

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 18:14 >> 21:05

SEDNICA Saveta za nacionalnu bezbednost upravo je završena u Palati Srbija.

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Очекује се обраћање председника Србије (ФОТО)

Foto: Z.Jovanović

Očekuje se da će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prošle subote da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Foto: Z.Jovanović

Vučić je tada kazao da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost otkazana zbog formalno pravnih problema, jer se čekaju dodatna veštačenja, da ne bi sutra neko rekao da to što je pokazano građanima ne moze da se koristi u dokaznom postupku.

Predsednik je danas istakao da očekuje tešku sednicu Saveta.

- Donećemo večeras odluku, Danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim monstrumima smo imali posla - naveo je Vučić.

- Biće mnogo ljudi pozvano, a ne verujem da ćemo to završiti tako kratko, trajaće dva ili tri sata. Naš je cilj da obezbedimo ljudima sigurnost, kako od tog da sprečavamo iznude, reketiranja pa do toga da se nikada ne ponove monstruozni zločini.

- Biće zanimljivi dani i nedelje pred nama - dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)