OD BEOGRADA DO ZLATIBORA ZA DVA SATA: Vučić saopštio sjajne vesti - Do svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega

Novosti online

06. 03. 2021. u 10:58

DO Svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega, pa ćemo za Novu godinu moći do tamo autoputem. Do Zlatibora će se onda stizati za dva sata, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ОД БЕОГРАДА ДО ЗЛАТИБОРА ЗА ДВА САТА: Вучић саопштио сјајне вести - До светог Николе биће завршен пут Чачак-Пожега

Foto: Tanjug

Kada je reč o železnicama, kineske kompanije rade na oruzi Beograd-Stara Pazova, a za manje od godinu dana do centra Novog Sada stizaće se za 28 minuta. U toku su razgovori i u vezi sa izgradnjom brze pruge Beograd-Niš.

Projekat kanalizacione mreže, a predsednik je predstavio mapu na kojoj je iscrtano gde sve do 2025. godine treba da bude izgrađena kanalizaciona mreža. Ove godine je već izdvojeno milijardu evra iz budžeta, uprkos koronavirusu, za izgradnju ovog projekta.

Kada je reč o izgradnji infrastrukture za upravljanje komunalnim otpadima, Vučić kaže da će okruzi biti snabdeveni modernim deponijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (17)