OGLASILI SE PALMA I DAČIĆ NAKON SVAĐE: Došlo do sukoba u skupštini, evo šta je lider JS ponudio koalicionom partneru

S. S. R.

03. 03. 2021. u 21:03

KOALICIONI partneri, predsednik parlamenta Ivica Dačić i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, prevazišli su sukob koji je pre dva dana izbio na sednici parlamenta.

ОГЛАСИЛИ СЕ ПАЛМА И ДАЧИЋ НАКОН СВАЂЕ: Дошло до сукоба у скупштини, ево шта је лидер ЈС понудио коалиционом партнеру

Dačić na nedavnoj "promociji" Palmine pečenice

Poslanici JS koji su napustili rad zakonodavnog doma u sredu su se vratili u klupe, a prema izjavama čelnika obe stranke čini se i da je među njima i u savezu koji traje već 13 godina, ponovo sve u redu, a odnosi prijateljski i bratski.

Do varnica je došlo kada je poslanik JS Vojislav Vujić pitao Dačića zašto radi Skupština u zatvorenom prostoru, kada se zbog korone razmišlja o strožim merama za ugostitelje. Predsednik parlamenta je rekao da zakonodavni dom mora da zaseda i da je ovo pitanje u neskladu sa Palminim stavom da treba dozvoliti svadbe.

Kako nam je rekao Dragan Marković, između njega i lidera socijalista je sve u redu, i najavljuje da će ponovo zajedno u Paraliju.

- Nema svađe između mene i Dačića, niti između SPS i JS i nastavljamo dalje sa najdugovečnijom koalicijom u Srbiji kao i do sada, na bratski način - istakao je Marković. - Pitanje Vojislava Vujića, koje su mu preneli građani Vrnjačke Banje o tome da u slučaju jačih epidemioloških mera ne bude razlike između ugostiteljskih objekata i drugih institucija, dokaz je da su u parlamentu svi isti i da nema povlašćenih. Mi smo smatrali da svako može da postavi pitanje koje mu građani postavljaju, a naš brat i prijatelj Dačić je to shvatio drugačije i stavio primedbu, iako smo u koaliciji.

I prvi čovek parlamenta nam je potvrdio da su nesuglasice odmah prevaziđene, ali da on smatra da nije na mestu da poslanik JS traži da Skupština ne zaseda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!