GLEDALA JE ĆERKU POLUSVESNU: Vesna Dedić otkrila najteži trenutak kroz koji je prolazila - bolesnom detetu nisam mogla da pomognem!

Novosti online

02. 03. 2021. u 21:48

SPISATELjICA i voditeljka Vesna Dedić, takođe ima probleme kao i mnogi drugi ljudi.

ГЛЕДАЛА ЈЕ ЋЕРКУ ПОЛУСВЕСНУ: Весна Дедић открила најтежи тренутак кроз који је пролазила - болесном детету нисам могла да помогнем!

Foto: V. Danilov

Ona je nedavno otvorila dušu i progovorila o najvažnijim i najtežim trenucima u njenom životu.

- Najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka (ćerka) imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji - ispričala je voditeljka za Svet, a prenose mediji. - Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju - dodala je Vesna i nastavila:

- To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću - podvukla je Dedićeva.

- Kada korona prođe, kada se otvore granice, kad odem kod deteta ili ona dođe kad poželi da me zagrli, kada vakcina, izolacija ne bude ni u jednim vestima. Hoću taj trenutak sreće - zaključila je voditeljka.

(SD)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti