NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Zadovoljni smo prekidima, trudimo se da budemo raznovrsni

Novosti online

25. 01. 2021. u 18:25

Jedan od pomoćnika u stručnom štabu Dejana Stankovića - Nebojša Milošević, bio je i više nego zadovoljan trijumfom na drugoj kontrolnoj utakmici u Antaliji, protiv ruske Ufe (1:0).

НЕБОЈША МИЛОШЕВИЋ: Задовољни смо прекидима, трудимо се да будемо разноврсни

FOTO: AP

- Kao što to obično bila u ovom delu priprema, odigrali smo utakmicu u punom trenažnom procesu. Već ulazimo u kumulativni zamor, što znači da se ne pripremamo u fizičkom smislu za utakmicu, već je to deo procesa, čiju kompenzaciju očekujemo kasnije.  Za protivnika smo imali kvalitetnu, čvrstu i defanzivno stabilnu ekipu koja je u specifičnoj formaciji. Imaju dobar defanzivni blok, ali smo uspeli da kvalitetno rešavamo sve i da utičemo na to da nas protivnik ne ugrozi ozbiljno. Može se reći da smo ih neutralisali - počeo je Milošević.

Zadovoljan je Milošević zbog pogotka iz prekida, jer je to segment igre koji se detaljno obrađuje na treninzima crveno-belog tima tima.

- Prekid je veoma važan u savremenom fudbalu, jer praktično 30 do 40 posto golova dolazi iz takvih situacija. Protivnici nas skautiraju, ali se trudimo da budemo razvorsni. Ben i Nikolić su danas odlično centrirali, mislim da smo mogli još neki gol da damo posle prekida, ali trudićemo se da napredujemo. Imali smo problem sa umorom, ali iz lepe akcije smo postigli gol. Svi igrači su dobili adekvatnu minutažu, na kratko smo pogledali neke bitne parametre i zadovoljni smo, pogotovo kad se uzme u obzir jučerašnji dan i to da smo imali dva naporna treninga - zaključio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji