HARADINAJ ZAVAPIO: Ako se ovako nastavi, pobediće Srbija i Rusija!

Novosti online

24. 01. 2021. u 19:53

ХАРАДИНАЈ ЗАВАПИО: Ако се овако настави, победиће Србија и Русија!

Foto: AP

LIDER Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj i kandidat za predsednika te stranke održao je danas tri odvojena sastanka sa bivšim borcima OVK, kojima je predstavio program ABK 2021-2025 i pozvao ih da podrže program i njegovu kandidaturu.

Govoreći o dijalogu Beograda i Prištine, Haradinaj je rekao da ne može trajati beskonačno.

- Nećemo ostati zaglavljeni i za stolovima za dijalog do beskonačnosti, jer ako se naša izolacija nastavi, pobediće samo Srbija i Rusija - objavio je na Fejsbuku Haradinaj.

Naglasio je da Kosovu (i Metohiji) potrebno unutrašnje jedinstvo na putu ka NATO.

- Izbori 14. februara su referendum za (tzv.) Kosovo u NATO. Moji drugovi i ja bili smo spremni kad je trebalo osloboditi zemlju, a spremni smo i da je branimo. Najbolja odbrana je (tzv.) Kosovo u NATO. Ako se ovo ne postigne u narednim godinama, organizovanje referenduma za ujedinjenje sa Albanijom put je kojim ćemo ići, kako bismo osigurali sebe i mir u regionu - dodao je u objavi Haradinaj.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Rodoljub

24.01.2021. 20:04

Управо тако ће и да се деси! Победиће Србија. Космет је био и биће заувек део Србије!

Saša

24.01.2021. 20:35

Hahaha kakav pavijan. On "oslobodio" Kosovo? Pobegao treći dan od početka bombardovanja, pravac Albanija. Ne shvata da ni Nato paktu nisu potrebni jeftini banditi. Ali ok .

rados

24.01.2021. 20:55

E moj Ramo nema ujrdinjenje.Nemozete ujediniti Kosovo sa Albanijom jer to je Srpska teritorija i niko to nece dozvoliti.jer ce doci do krvavog rata.Zato cuti i neprezivaj beljaju.Nije vise 99 i nije vise Nato ni Amerika sto su bili.Samo dogovor i nista vise sve ostalo vodi u propast.pamet u glavu..

Voja

24.01.2021. 21:36

Мораћеш да седнеш и преговараш само са позиције Резолуције 1244 УН-а и никако другачије, иначе лепо си приметио.

Vatro Marx

24.01.2021. 21:41

Samo sanjaj niko ti nemoze zabraniti Kosmet je Srpska svijetinja, a ti ces pred pravdu da odgovaras za zlocine koje si uradijo. Sam si izjavio da si klao i ubijao sa zadovoljstvom sve Srpsko.