U IŠČEKIVANJU ODLUKE O PREDSEDNIKU DS: Lečić protestuje ispred Ministarstva

D. M.

20. 01. 2021. u 13:11

ČLANOVI Demokratske stranke, koji su na neposrednim stranačkim izborima 26. septembra izabrali novo rukovodstvo i Branislava Lečića za predsednika, planiraju za petak protesno okupljanje ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

У ИШЧЕКИВАЊУ ОДЛУКЕ О ПРЕДСЕДНИКУ ДС: Лечић протестује испред Министарства

Novosti

Najavljeno je i da će Lečić predati dokumentaciju na zahtev Ministarstva uz podršku brojnih članova DS iz Beograda i drugih gradova, među kojima će biti i Vida Ognjenović, Slobodan Milosavljević, Dragoslav Šumarac, potpredsednici stranke i brojne druge ugledne demokrate.

Razlog protesta, kako je navedeno, je to što "Ministarstvo i dalje izbegava da izvrši upis izabranog predsednika DS Branislava Lečića".

Kako je za "Novosti" rečeno u Ministarstvu državne uprave na čijem čelu je Marija Obradović, u ovom trenutku nema dovoljno elemenata da se donese odluku da li će kao novi šef DS biti upisan Lečić ili za kormilom demokrata ostaje Zoran Lutovac.

Kako nam je rečeno u ovom resoru, tu odluku nije moguće doneti na osnovu dokumentacije koja je do sada dostavljena, pa je, kako bi se upotpunilo činjenično stanje, Ministarstvo u obavezi da traži dopunu dokumentacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)