Fahri Musljiu predložio Radu Trajković za predsednicu lažne države Kosovo

Novosti online

16. 12. 2020. u 17:52

BIVŠI novinar RTK Fahri Musljiu poručio je da bi funkciju predsednika Kosova bilo najbolje poveriti srpskoj političarki Radi Trajković.

Фахри Мусљиу предложио Раду Трајковић за председницу лажне државе Косово

Foto: Printskrin

Musljiu je na Fejsbuku napisao da bi to bilo kompromisno rešenje u nedostatku konsenzusa političkih partija oko tog pitanja.

- S obzirom da je izbor za mesto predsednika Kosova poslao glavna tema i jabuka razdora među albanskim političkim liderima na Kosovu, kao kompromisno rešenje predlažem izbor srpske političarke Rade Trajković na tu funkciju - napisao je Musljiu.

On je dodao da je mesto kosovskog predsednika ceremonijalno i da svu moć odlučivanja ima vlada.

Prema njegovom mišljenju, izbor Rade Trajković na tu funkciju bi imao pozitivan efekat i odjeknuo bi izvan Kosova.

Vest je preneo i prištinski portal Reporteri.

(Kosovo-onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja