MORAĆE DA KROJI TIM: Kuman u problemu, igrači B tima igraju Ligu šampiona

Novosti online

23. 11. 2020. u 14:04

Trener Barselone Ronald Kuman moraće da se dovija kako da iza sebe ostavi poraz od Atletiko Madrida za vikend, ali i kako da pojača odbranu pred Dinamo Kijev u Ligi šampiona.

МОРАЋЕ ДА КРОЈИ ТИМ: Куман у проблему, играчи Б тима играју Лигу шампиона

foto: EPA

Njegova zadnja linija tima ostala je bez povređenog Đerara Pikea, pa je Kuman na pragu promocije Oskara Mingeze iz Barsinog B tima da zameni standardnog štopera Barselone.

Pošto Kataloncima nije dozvoljeno da pre januara dovode pojačanja i kupuju igrače, Kuman će morati da pronađe alternativno rešenje iz sopstvenih redova.

Dvadeset jednogodišnjeg Mingezu zato španski mediji spominju kao ozbiljnu opciju, što dovoljno pokazuje magnitudu poteškoća unutar kluba.

U klubu su i Samjuel Umtiti i Rafael Arauho, a iz Barse B bi prekomandu mogao da dobije i Santi Ramos, Mingezin saigrač, ili čak i Frenki De Jong koji bi zauzeo mesto uz Klemona Lenglea.

Da podsetimo, Barselona posle deset odigranih kola u španskoj Primeri ima 11 bodova i tek je na 12. mestu tabele, a rezultati iz prvog dela ove sezone su joj najgori u poslednjih 18 godina.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024