OBOREN REKORD NOVOG TALASA: U Rasinskom okrugu još 40 ljudi zaraženo virusom korona

S.BABOVIĆ

31. 10. 2020. u 17:16

JOŠ 40 inficiranih zabeleženo je danas u Rasinskom okrugu, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac, čak 19 pacijenata je sa teritorije Kruševca.

ОБОРЕН РЕКОРД НОВОГ ТАЛАСА: У Расинском округу још 40 људи заражено вирусом корона

Foto: S. Babović

Ovo je sada najveći broj novoregistrovanih slučajeva od početka ovog talasa epidemije KOVID-19.

Foto: S. Babović

Osim u Kruševcu, novi slučajevi registrovani su u Trsteniku-9,u Aleksandrovcu-6, dok je četiri slučaja korona-virusa potvrđeno u Varvarinu.

Od početka epidemije,KOVID-19 potvrđen je kod 1.869 lica u Rasinskom okrugu: 1031 u Kruševcu,363 u Aleksandrovcu,220 u Trsteniku i 119 u Brusu.

Foto: S. Babović

U Varvarinu je do sada potvrđeno 78 slučajeva, a u Ćićevcu-58. Na Infektinvom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu trenutno se leči 45 pacijenata sa simptomima KOVID-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede