PUTIN O SVETSKIM SILAMA: Vreme kada su Rusija i SAD odlučivale o svemu prošlost

Tanjug

22. 10. 2020. u 19:58

RUSKI predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je vreme kada su Rusija i SAD odlučivale o svemu prošlost i izrazio spremnost da o globalnim problemima razgovara i s drugim zemljama, ako se ukaže takva potreba.

ПУТИН О СВЕТСКИМ СИЛАМА: Време када су Русија и САД одлучивале о свему прошлост

Foto AP

Putin je istakao da se Kina i Nemačka kreću ka statusu supersila u smislu svog političkog i ekonomskog uticaja, javila je ruska novinska agencija Interfaks, preneo je Rojters.

Uoči predsedničkih izbora u SAD 3. novembra, Putin je rekao da se nada da će nova administracija biti spremna za dijalog o bezbednosti i kontroli nuklearnog naoružanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)