RECEPT IZ ISTE KUHINJE: Svi recepti za uspešnost obojene revolucije
PROTESTI, demonstracije, blokade, štrajk, građanska neposlušnost, plenumi, parole, poruke, mediji, logistika... dobro poznato, pročitano i već primenjeno udžbeničko štivo iz ‘’BLOKADNOG KUHARA’’ u kom su sadržani svi recepti za uspešnost obojene revolucije.
Foto: Printskrin Youtube
Sve pobrojane metode jasno ukazuju da se radi o obojenoj revoluciji, dobro
izdajnika. Mlade zloupotrebljavaju zarad ostvarivanja samo i isključivo jednog
cilja: izazivanja destabilizacije, duboke podele u društvu i nasilnog preuzimanja
vlasti.
Model ovakvog delovanja stranih interesnih svera i sprovođenja obojnih
a treba se podsetiti na Ukrajinu, Makedoniju, Rumuniju, Grčku, Slovačku... gotovo
u svaka od ovih revolucija nosi identičan pečat i simbol.
Preporučujemo
SRĐAN MILIVOJEVIĆ PRIZNAO: Opozicija odlazi na fakultete u blokadi (VIDEO)
15. 01. 2025. u 13:46
"BURNA DEŠAVANjA U DSS" Piper: Javljaju Skakač i Dama iz vrha stranke
07. 02. 2025. u 08:34
MINISTARSTVO SPOLjNIH POSLOVA: Iznenađeni smo komentarima Zaharove na račun Srbije i predsednika Vučića
DRŽAVNA sekretarka u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP) Republike Srbije Nevena Jovanović oglasila se na društvenoj mreži "X" povodom komentara portparola Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove na račun Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, istakavši da oni kao MSP izražavaju iznenađenje povodom istih.
07. 11. 2025. u 14:04
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
"ONI SU TVOJE ŽRTVE!" Papa javno prozvao Trampa zbog situacija u "srpskom" gradu
PAPA Lav pozvao je na "duboko razmišljanje" o načinu na koji se migranti tretiraju u Sjedinjenim Državama, rekavši da su mnogi ljudi "duboko pogođeni" politikom masovnih deportacija.
06. 11. 2025. u 12:50
Komentari (18)